perjantai 10. toukokuuta 2013

UUSI LAUKKU

 Tuossa joku aika sitten äiti ja pikkusisko oli löytäny mulle tälläisen kivan laukun Seppälästä, ja mä ainakin tykkään tästä:-) Nuo yksityiskohdat on tosi kivoja ja jotain tuon väristä laukkua olen jo etsinytkin pidemmän aikaa. Eli siis varsin hyvä löyty;) Tuon hintalapun naru ei ole tarkoituksellisesti tuossa,vaan unohdin sen siihen,koska nappasin tuosta kuvan heti kun sain tämän,haha. 
Tämä viikko on mennyt pitkälti koulu jutuissa (kokeita tulee aina yksitoisensa jälkeen, viellä 5 koetta olisi tiedossa ja sitten tältä vuodelta nämä kokeet alkaisivat olla tällä erää purkissa), aurinkoakin olen jo ottanut hieman ja kavereiden kanssa. Tämä perjantai ilta on mennyt kavereiden kanssa ja viikonloppuna olisi tiedossa kokeisiin lukua, luultavasti auringon ottoa jos nyt tuo aurinko sattuisi paistamaan hyvin,kavereiden kanssa oleilua ja jos sitä jotain viellä keksisi lisäksi! Mutta pääosin tuossa olisi ainakin tämän hetkiset sunnitelmat. Viikonloppu on aivan liian lyhyt toteuttamaan paljon asioita:( Mullapa ei muuta,viettäkää kiva viikonloppu<3

6 kommenttia:

  1. Voi että mite ihana laukku♥ ! Paljon toi makso(: ? Ihanan valosia ja selkeitä kuvia sulla ja muutenki ihana blogi(: !

    http://leena-underthestars.blogspot.fi/
    Voit käydä kurkkaamassa munkin blogia(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo laukku löytyi Seppälästä alennuksesta ja hintaa alennusten jälkeen jäi noin 20e. Alkuperäinen hinta oli siinä 40 euron tiennoilla:-) Ja kiitos paljon(:

      Poista
  2. Niin upea laukku! Ihan täydellinen:)

    http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Miten teit ton bannerin? katoitko joltain sivuilta ohjeen, jos niin voitko linkittää sen sivun? oisin tosi kiitollinen jos kertosit, tuo on niin hieno :)

    VastaaPoista
  4. kiva blogi!(:
    http://neeaerika.blogspot.com

    VastaaPoista