maanantai 10. kesäkuuta 2013

SHOPPAILU PÄIVÄ

  Hahha,mun jalat ei oo sit oikeesti tollaset harmaat,vaikka ekassa kuvassa siltä näyttääkin, kameran asetusten takia niistä tuli tollaset....

Hola♥ Tämä päivä on mennyt suurimmalta osin shoppailun merkeissä. Olin kaverini kanssa keskustassa ja sitten sieltä tarttuikin mukaan nuo ekassa kuvassa olevat jutut. Eli siis vaalean siniset farkkushortsit joihin olen niin tykästynyt, pitsitoppi ja viininpunainen t-paita. Kaikki on tosi tarpeellisia ja tykkään jokaisesta! Viime viikolla jo katselin noita shortseja,mutta päätin viellä olla ostamatta. Ja onneksi päätinkin sillä nyt ne olivat alennuksessa,joten sain ne siis halvemalla. Siellä oli todella paljon shortseja alennuksessa ja tulin sinne sikäli hieman huonoon aikaan,sillä kokoja oli jäljellä useissa enään jotain kokoa 40. Mutta mun onnekseni juuri noista shortseista löytyi viellä yksi sopiva koko ja noita kyseisiä shortseja oli enää vain kaksi kappaletta jäljellä:) Nuo pääsivät heti suosikki vaatteitteni joukkoon.
Tässä nämä päivät ovat menneet pitkälti kavereita näkiessä ja tähän mennessä loma on alkanut oikein mainiosti. Miten teidän loma on sujunut tähän mennessä?

(Valkoinen pitsipaita H&M 14.95, viininpunainen paita 4.95 H&M ja farkkushortsit BikBok 19.95 (ale!) )

MUTTA MITÄS PIDÄTTE UUSISTA OSTOKSISTA? 

P.S Toi tämän hetkinen banneri systeemi on vain väliaikainen.






1 kommentti: