lauantai 9. maaliskuuta 2013

TAAS OSTOKSIA

Moi kaikki! Taas tektin fontti muuttuu,mutta haluan nyt kokeilla,että mikä on sopivin vaihtoehto. Oon tosi pahoillani kun tänään taas tulee ostospostausta. Mutta blogissa ei ole ollut nyt aikaisemmin yhtäkään ostos postausta viellä,niin ajattelinpa nyt teille pläjäyttää kaksi kerralla! Tämä loma alkaa häämötellä loppuuaan ja ärsyttää,kun pitää taas palata koulun penkeille. Ja toisekseen tosiaan tää lomahan meni osin piloille. Mutta tää loppu viikko on tullut vietettyä kavereitten kanssa aikalailla, koska alkuviiikosta ei oikein pystynyt-kiitos flunssan! Haluisinkin kuitenkin teille nyt esitellä muutamia löytöjä keskiviikolta,kun olin keskustassa.
 Tällä kertaa mukaan tarttui uudet aurinkolasit, koska kevät aurinkokin on jo alkanut paistamaan mukavasti. Nuo löytyi Lindexistä hintaan 7,95 ja löysin H&M;ltä kivan armyn vihreän paidan vain vajaat kympillä henkkamaukasta. lillä tuntuu,että olen joku H&M;n kävelevä mainos, sillä mulla joskus saattaa ihan huomaamatta koostua kaikki vaatteet H&M;ltä jopa kenkiäkin myöten,haha:D No, en ole varmaan ainut. 

Ollaan jo pitkään suunniteltu,että rempattas mun huone ihan kunnolla, eli uusitaan tapetit jne. Tämä oli siis tarkoitus toteuttaa kesällä,mutta se ei sitten jäi. Nyt mun huonetta kuitenkin VIHDOIN JA VIIMEIN ollaan remntoimoissa. Eli tällä hetkellä siis kaikki tapetit on revitty seinistä irti ja nyt ruetaan maalaamaan seiniä,lukuunottamatta yhtä seinää. Ja sitten tapetoidaan. Ollaan siis tekemässä niin,että yksi seinä tapetoidaan ja muut seinät maalataan. Toivottavasti se ois mahdollisimman nopeaa valmis! Otan sitten teille siitä huoneesta kuvaa TAI teen pieni muotoisen huonepostauksen videolla;) 

4 kommenttia:

  1. Hei haastoin sinut :) Haasteen löydät blogistani.

    http://hemnakirjoittaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Henna: jeps käynpä katsomassa!:-)

    VastaaPoista
  3. http://ismilebecauseyousmile.blogspot.fi/2013/03/top-10-blogit.html

    käy kurkkailee :)

    VastaaPoista